مرجع رسمی مقالات عطر

مقالات عطر
  • ۰
  • ۰

بهترین عطر زنانه
نکاتی در رابطه با بو و استعمال از آن :
بو چه‌طور ساخته میشود؟
بو آمیزه ای از روغن هایی اسانس , ترکیبات معطر و اثبات کننده و الکل میباشد. روغن های اسانسی از صریق تقطیر گلها و گیاهان علفها بدست می‌آیند. در صورتی‌که عصاره گیری از ططریق تقطیرمیسر نباشد به وسیله روغنهای دیدنی این عمل چهره می‌گیرد. مانند گل یاس . در عصاره گیری بوسیله روغن های دیدنی اصولا فعالیت استخراج و جداسازی روغن بدبو به وسیله الکل می‌باشد.
اشکال بو و خاصیت آن

همان گونه که درصد ترکیبات معطر کاهش یابد شدت و ارتفاع قدمت رایحه نیز کاهش می‌یابد.
ترکیبات بو به ترتیب تحت می‌باشد:
۱- عصاره بو: ۴۰-۳۰ درصد ترکیبات بو
۲- ۱۰-۲۰ درصد ترکیبات معطر((Eau de perfum))
۳- ۵- ۱۰ درصد ترکیبات معطر (( Eau toiletle))
۴- ۲-۳ درصد ترکیبات معطر((Eau de cologne))
ترکیبات آب و الکل تحت عنوان حلال مواد معطر بکار می رود. در کار گرمای تن سبب ساز می‌گردد تا حلال تخت‌گاز تبخیر گردیده و رایحه بر روی پوست باقی بماند بتدریج طی یک‌سری ساعت تبخیرگردد.
۱- بو اول: عطر ای که پس ازچند دقیقه از به کار گیری بو حس گردد. بو اول به عبارتی شم نخستین از بوی بو میباشد. به همین خیال در فروش رایحه تاثیر به سزایی داراست. بو اینمرحله جدید و تند می‌باشد ترکیباتی که در‌این مرحله دخیل می باشند بوی تند می باشدو شدیدا گریز می باشدو با گاز تبخیر می‌گردد.
۲- عطر ثانویه: عطر ثانوی بو زمانیکه بو ابتدایی از در بین می رود آشکار میشود.
عطر ثانوی بدنه اصلی بو تشکیل می‌دهد و تحت عنوان ملایم کننده بوی تند اول به عمل می رود و این مرحله چیزی حدود ۱۰ دقیقه تا ۱ ساعت پس از به کارگیری بو حس می شود.
۳- بو آخرین: رایح رایحه را هنگامی که عطر نخستین و ثانوی از فی مابین می رود دربرگیرنده می‌شود.
ترکیبات این تیم معمولا اثبات کننده می‌باشند. بو این مرحله پیشین از ۳۰ دقیقه بعداز استفاده بو شم نخواهد شد.
عطرها از چه چیزهایی صحیح میشوندگیاهان تحت عنوان مرجع اصلی ایجاد روغنهای اساسی و ترکیبات معطر به شمار میایند گیاهان این ترکیبات را به خیال و خاطر محافضت از حیوان ها گیاه خور و همچین جذب حشره‌ها گرده افشان تولیدمی نمایند.
۱- گلها : وسیع ترین مرجع مواد معطر هستند که دربرگیرنده گلهای سرخ و مریم و میخک و یاس و ابریشم می باشند.
۲- برگها: برگهای نعناع هندی و بنفشه و رزماری و مرکبات و گوجه خارجی
۳- ریشه و ساقه های زیرزمینی : ریشه درخت جوز و زنجیل.
۴- دانه ها: دانه های گشنیز و زیره و کاکائو و هل و بادیان
۵- میوه ها : تمشک و توت خارجی و سیب و مرکبات و وانیل و فلفل شیرین
۶- روغن چوب: چوب درختان سرو و عرعر و کاج و صنوبر
۷- پوست درختان: درخت نعناع
۸- صمغ: صمغ بوته کندر و درخت گل حنا و کاج و صنوبر
منابع حیوانی
۱- مشک : از انبان آهوی آسیایی گرفته می‌گردد.
۲- کاستوریوم : از انبان سگ آبی‌رنگ آمریکای شمالی به دست میاید.
۳- عنبر سائل : ماده چربی ماندی که از نهنگ عنبر صحیح می فایده.
۴- عسل: از کندوی عسل به دست میاید.
منابع تصنعی


 

  • ۹۹/۰۲/۳۰
  • ord me

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی